maanantai 6. helmikuuta 2012

Arvoisa kirjoittajakoulun alumni!

Tervetuloa Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulun alumniyhdistyksen internetsivulle. Sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista ja perustietoa yhdistyksestä.


Yhdistys

Kirjoittajakoulun alumniyhdistys perustettiin 30.1.2012. Nuoren yhdistyksen tulevaisuus on ruusuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Mitä kaikkea voimmekaan yhdessä tehdä! Avoimia kysymyksiäkin on: Miten toiminta rakennetaan kestävälle pohjalle? Miten yhdistystä hallinnoidaan? Kuka on yhdistyksen jäsen? Näitä kysymyksiä pohtimaan on yhdistykselle nimitetty hallitus, jonka yksi tärkeimpiä tehtäviä on kuunnella herkällä korvalla sitä, mitä teillä, kirjoittajakoulun alumneilla, on sydämellä.


Kriittinen tila

Sekä Kriittinen tila -internetsivu että yhdistys ovat tuoreita tulokkaita. Jos sinulla on toiveita joko yhdistyksen toimintaa tai tätä sivua kohtaan, toivomme, että toisit ne rohkeasti tietoomme.

Kriittinen tila -sivu on perustettu tiedotuskanavaksi yhdistyksen hallituksen ja jäsenistön välille. Sivulla julkaistavat tiedotteet on mahdollista saada omaan sähköpostiin automaattisesti feedburnerilla (syötä sähköpostiosoitteesi otsikon "Ajankohtaista -palstan tiedotteet sähköpostiin" alle oikeassa reunassa) tai Atom-verkkosyötteellä. Feedburner lienee vaihtoehdoista käyttäjäystävällisempi. Muista seurata ohjelman antamia ohjeita, kunnes saat vahvistuksen siitä, että syöttö on aktiivinen.


Kriittinen korkeakoulu

Läheisestä yhteiselosta itse Kriittisen korkeakoulun kanssa voimme olla yhtä mieltä. Koulun johto on suhtautunut hyvin positiivisesti yhdistyksen perustamiseen. Myötämielisten välien ylläpitäminen on kaikkien etujen mukaista ja löydämme varmasti monta tapaa tehdä yhteistyötä.

Alumniyhdistys ei tässä vaiheessa suunnittele keräävänsä jäsenmaksua. Yhdistyksen jäsenyys on mahdollista pitää maksuttomana esimerkiksi siten, että hyödymme ilmaisista tiloista, joita Kriittinen korkeakoulu on tässä vaiheessa tarjonnut käyttöömme. Kriittinen korkeakoulu on myös tarjonnut alumniyhdistykselle mahdollisuutta kierrättää alumniyhdistyksen omaa mahdollista rahaliikennettä emoyhdistyksen tilien kautta.

Alumniyhdistyksen hallituksen viisi jäsentä ovat sitoutuneet liittymään Kriittinen korkeakoulu ry:n jäseneksi. Esitämme vetoomuksen, että myös mahdollisimman moni alumniyhdistyksen jäsen tekisi samoin. Yhdistyksen jäsenmaksu on vain 15 € vuodessa, mutta jäsenmaksuilla on merkittävä rooli Kriittinen korkeakoulu ry:n rahoituksessa.


Auta jäsenhankinnassa

Olemme onnistuneet tavoittamaan monia kirjoittajakoulun entisiä oppilaita, mutta moni on jäänyt katveeseen. Tämä johtuu pääasiassa vanhentuneista yhteystiedoista. Toivomme, että jokainen mainitsisi toiminnasta kriittisläisille tuttavilleen. Toivottavasti tulemme pikkuhiljaa tavoittaneeksi suurin piirtein kaikki koulua käyneet.


Toivotamme paljon onnea nuorelle yhdistyksellemme!

Talvisin mutta lämpöisin terveisin,

Alicia Perho, Teemu Ikonen, Pilvi Pääkkönen, Anja Hiidenheimo ja Anna Maria Mäki

3 kommenttia:

 1. Heippis! Kiitos aktiivisuudestanne. Tulen aina silloin paikalle, kun pääsen :)

  VastaaPoista
 2. Harmitti, että jouduin missaamaan perustamiskokouksen, mutta näyttää siltä, että en olisi paremmaksi osannut panna. Kiitokset.

  VastaaPoista
 3. Musta olisi todella hienoa, jos saataisiin järkättyä jonkinlaista kolmatta vuotta. Vaikken itse olekaan vielä alumni (entinen oppilas), niin saattaisin sellaiseen kyllä osallistua, jos se nyt syksyllä vain järjestettäisiin.

  Hyvät jatkot yhdistyksellenne!

  VastaaPoista